Med Food Detective kan du nemt og hurtigt hjemme hos dig selv, se om du har intolerans overfor fødevarer.

Måske er du en af dem, som undgår bestemte fødevarer, ofte gluten og mælk – fordi du tror, du har intolerans over for dem? Eller måske er du en af dem, som får oppustet mave, mavekramper eller andre gener nogen tid efter, du har spist – og ikke kan finde ud af hvorfor?

Intolerans overfor for fødevarer er et stort problem for mange

Intolerans er et udtryk for, at tarmen er irriteret / inflammeret og derfor lækker for store protein-molekyler ud i blodet. Det får immunforsvaret til at overreagere og skabe følsomhed for ellers helt uskadelige fødevarer og medfører gener som oppustet mave, eksem, irritabel tyktarm, diarre, forstoppelse, smerter, træthed mm.
Med Food Detective kan du på ca 40-45 minutter selv se, om du har problemer med en eller flere af de 46 fødevarer, som hyppigst er årsag til intolerans.
Længere tid tager det ikke at bruge Food Detective – og en enkelt lille bloddråbe fra en finger er tilstrækkeligt.

Tester ikke for allergi

Food Detective tester IKKE for fødevarer, du er allergisk overfor, såkaldt IgE-reaktion.
IgE-test, kan du få hos lægen.
Food Detective tester for intolerans, såkaldt IgG-reaktion, som bl.a. giver den spændte oppustede mave, irriteret tyktarm, eksem mm. – og som er så vanskelig at ”føle sig” frem til.
IgG-test kan du ikke få hos lægen.

Mange har glæde af Food Detective

Vi stiftede bekendtskab med Food Detective, da vi i forbindelse med research omkring forskellige former for kure, opdagede, at Dr. Ewa Dabrowska bruger den på sit kursted i Polen. Hun bruger den til at sikre, at hende patienter ikke får grøntsager eller frugt under kuren, som de ikke kan tåle.
Men også for os helt almindelige danskere vil det være en stor hjælp, at vi nemt, sikkert og hurtigt selv kan teste og finde ud af, hvad vi skal undgå i hverdagen for at blive fri for de symptomer, der generer os.

Personligt blev jeg glædeligt overrasket over, at det kun er mælkeprodukter, jeg skal passe på med. Jeg må tilstå, jeg havde frygtet, at det var flere ting.
Testen er enkel at benytte, og resultaterne vises med angivelse af let, middel eller svær intolerans ud for hver enkelt af de 46 fødevarer.
Måske undgår du en eller flere fødevarer helt uden grund, fordi du TROR, du ikke kan tåle den? Det er ikke længere nødvendigt. Hurtig og nem vished – Find Food Detective i vores webshop.

DEL gerne med andre, som du mener, kan have glæde af at kende Food Detective
Læs evt også om oppustet mave   https://spes.dk/oppustet-mave-2/

(Visited 447 times, 1 visits today)
Del gerne indlægget med andre