Jeg har købt en ny bog, som jeg ubetinget må fortælle dig om ..
Den tager fat om alle de problemer, vi kender fra hverdagen – som sukkertrang, overspisning pga lavt / svingende blodsukker, sukkers indflydelse på vores sundhed ved at give både konkret viden og praktisk hjælp til at bruge den viden i hverdagen.
Annette Sams, Famaceut, PhD, forsker og diabetesspecialist, tidl. hos Novo Nordisk, har 1.9. udgivet bogen ”Sandheden om sukker”, og hun indleder med at skrive:

”Kulhydrater er ikke skadelige. Punktum
Sukker er ikke skadeligt. Punktum
…Jeg vil gerne flytte dit fokus på sukker fra noget, du spiser, til noget, du med logiske redskaber skal balancere i dit blod”

Vi skal lære ikke at se på sukker som forbudt og i stedet lære at bruge det rigtigt, så det ikke ødelægger vores helbred.
Bogen fortæller om, hvad sukker er, hvordan det virker i kroppen og hvordan det gavner eller skader. Den punkterer nogle sejlivede myter om sukker og giver helt praktiske råd og hjælp til at stabilisere blodsukkeret og få balance i brugen af sukkeret.
Tillad mig at citere Ernæringsterapeut Anette Harbech Olesen, som på sin hjemmeside www.MadforLivet.com  skriver: ”Lad mig sige det, som det er; hvis du kun køber én bog om sundhed i år, så lad det være denne …..det er efter min mening en af de bedste og mest oplysende bøger indenfor sundhedsområdet i nyere tid.”
Jeg kan ikke udtrykke det bedre selv.
Det er en meget væsentlig bog, som velunderbygget og dokumenteret tager fat om et problem, som langt de fleste danskere kender på deres egen krop, nemlig overforbrug af sukker, et problem som har skabt mange sygdomme, ikke mindst diabetes 2, men også overvægt, træthed, allergi, humørsvingninger og autoimmune sygdomme.
Bogen er absolut værd at læse, nærmest et must, hvis du har problemermed sukkertrang eller lavt blodsukker – og du kan bl.a. købe den lige HER  hos Saxo eller HER hos Bog og Ide  (affiliatepartner)

Du kan også læse om Diabetes 2  HER 

(Visited 353 times, 1 visits today)
Del gerne indlægget med andre