Sund Fordøjelse blev til  Spørg en Sygeplejerske

Det betyder, at der fremover vil være større bredde på indlæggene

Fordøjelsen gennem mange år har været en “kæphest” for os og derfor også vores fokusområde. Fordøjelsen er jo så afgørende for stort set alt omkring vores helbred, så det var nærliggende for os at starte der.
Men vi er sygeplejersker, har været det i en menneskealder, og det er grundlæggende i vores uddannelse at være holistiske og se hele mennesket. Langsomt har vi derfor næsten ubevidst arbejdet os hen mod den holistiske sygepleje, hvor gamle husråd, alternativ behandling, moderne behandlingsformer, Sundhedsvæsenet opbygning, og det hele menneske begyndte at fylde mere og mere i vores indlæg.
Så nu tager vi altså skridtet, fordi vi mener, at viden om såvel det konventionelle sundhedsvæsen og det komplementære i form af husråd og alternativ behandling er grundlaget for at kunne vælge og tage ansvar for egen sundhed.

Vi jo begge stadig passionerede omkring tarmens og fordøjelsens kæmpe store betydning, og dette vil fortsat være et af fokuspunkterne.

Vi har glædet os meget og håber, alle I dejlige mennesker, som har fulgt os som Sundfordøjelse.dk,  vil blive glade for de muligheder, der følger  med ændringen.
Vores passion omkring tarmens og fordøjelsens store indflydelse på sundhed og sygdom vil stadig fylde meget på siden

www.spes.dk

(Visited 137 times, 1 visits today)
Del gerne indlægget med andre